Bogdan, nu exista un astfel de reper OEM pentru platforma 6L. Daca ai vazut pe undeva inseamna ca este fie un accesoriu AM fie o adaptare de pe alte modele(cum am procedat si eu cu cel de Leon 1M / Golf IV).
da, scuzele mele; piesa compatibila este pt leon 1M sau golf 4; atasez si o poza ; pedalele le am deja ;
mersi andrei
Pentru 1M nu mai am preturile de accesorii. Daca este dotarea unei variante de echipare imi trebuie ori o serie de sasiu ori un cod. Altfel nu putem garanta compatibilitatea.
Detin un Leon 1.4 TSI fabricat in 2012,cumparat in 2013 si ma intereseaza o oferta de pret pentru prima revizie si ce consumabile se folosesc(marca)?As dori sa stiu totodata, daca se permite accesul langa masina,in timpul reviziei!
Va rog sa cereti o oferta direct la service la e-mail service@dipmotors.ro pentru detaliile legate de revizie. Eu pot sa va spun ca asemenea tuturor serviceurilor care respecta legea romana privind protectia consumatorului nu este permis accesul langa masina. Este in schimb o camera de asteptare cu geam unde se poate vedea tot ce se intampla in service.
Buna ziua. M-ar interesa burduful de protectie cabluri si cablul de la portbagaj pt. un Cordoba 6L2 cod motor BKY. V-am atasat o imagine. Pretul pt. pozitia 14 si pt. tot cablul pozitia 2. Va multumesc.
Buna ziua. M-ar interesa burduful de protectie cabluri si cablul de la portbagaj pt. un Cordoba 6L2 cod motor BKY. V-am atasat o imagine. Pretul pt. pozitia 14 si pt. tot cablul pozitia 2. Va multumesc.
Hello Avem 4-5 variante pe care le putem folosi la Ibiza 6L. Ar fi bine sa iti aratam la showroom (la noi sau la Cluj pentru ca am vazut ca esti din Cluj). Daca vrei exact ce este pe Ibiza FR ca si piesa de schimb nu accesoriu atunci imi trebuie seria de sasiu sau un cod de la cineva care are o astfel de dotare pe masina.
Ideea e in felul urmator. Pentru accesorii avem un program cu poze color din care putem oferta si alege ce vrem. Daca este vorba de o piesa de schimb cum este aceasta situatie atunci in progam nu apar poze apar coduri pentru dotarile unei anumite masini din cauza asta imi trebuie seria sasiu sa fiu sigur ca e exact piesa care se doreste sau codul direct al piesei. Daca intru pe modelul Ibiza in general pot sau nu sa nimeresc ce vrei.