hello again. a venit in sfarsit momentul in care va pot prezenta noua masina. pe scurt, e un leon sport up 2.0 16v tdi 140 caluti, 6 trepte, din 2006. am cautat in mod special motorul asta pentru ceva plus de putere si consum mai mic decat la benzinar, si apoi echiparea sport up pentru scaune, jante si suspensie. abia am facut cativa km cu ea, dar senzatia pe care mi-o transmite masina e una placuta si sunt bucuros de alegerea facuta.
decizia ca urmatoarea mea masina sa fie leon 1P a fost luata si in urma intalnirilor saptamanale clubseat, unde am tot admirat atatea si atatea leoane misto. imi placea si fosta masina (toledo 1M, taurasul spaniol ) dar cred ca acum am facut un pas inainte cu leutul. se vede upgradeul si exterior si in interior, si la putere, si la consum. una peste alta, I iz happy
ca dotari:
- volan multifunctional imbracat in piele
- ESP
- computer bord
- comenzi volan si 8 boxe
- pilot automat
- 4 geamuri electrice
- oglinzi electrice incalzite si rabatabile electric
- lumini parasolar si bancheta spate
- proiectoare
- SCAUNELE si interiorul SPORT UP (la fel ca pe FR)
am gasit pe lista de optionale de pe sticker si "Additional exterior noise suppression", nu stiu daca e standard sau nu pe 1P diesel...
ceva poze cu masina murdara si abia aterizata in bucuresti...
urmeaza sa o inmatriculez, sa ii pun numarul meu trademark si apoi casco. tre sa ii fac distributia destul de rapid, apoi un set de cauciucuri de vara. si in cel mai scurt timp, o sa inceapa si modificarile... idei sa fie