OK! Pe scurt mi-am ridicat bijuteria de la PBV2 acum 3 zile...drept urmare de trei zile nu am mai intrat pe net si am intarziat un pic cu prezentarea masinutei.
Este vorba de un Seat Leon 1.4 TSI 125CP Rosu Emocion echipare Sport la care se adauga:
-ESP+EBA+Driver Steering Recommendation+ Control presiune pneuri,cu avertizare sonora si luminoasa +XDS
-Hill Hold Assist
-Oglinda retrovizoare interioara cu reglaj automat antiorbire + senzor parcare spate + functie de aprindere automata a farurilor + senzor de ploaie + 8 difuzoare +covorase fata/spate.
Modificari majore nu am de gand sa ii fac. Am achizitionat deja footrestul de cupra si un set de covorase de cauciuc iar pe viitor urmeaza pedalierul sport si un set de protectii pt. praguri.
Masina era in plan de mai bine de un an, insa am tot asteptat sa apara facelift-uri la diferite modele, modele noi si de ce nu, oferte. Intre variantele pentru care optam se aflau Ceed FL, Lancer, Astra NG, Golf VI, Octavia... Ma hotarasem intr-un final la Ceed FL 1.6 GSL 122 CP, privindu-l ca pe un compromis calitate/pret. Toata treaba a fost ca in ziua in care ma pregateam sa merg la Kia sa ma interesez amanuntit de ce oferte au, a fost vremea atat de urata incat nu m-am indurat sa ma dezlipesc de monitor in cautarea unor oferte mult mai tentante. Asa ca intamplator, de unde nici nu se afla intre optiuni (in special datorita interiorului de pe versiunea pre-facelift) Leon a devenit in mai putin de o zi alegerea finala.
Asa ca am fost indrumat de un coleg spre PBV2, m-am dus cu mama frumusel ca la scoala (a se citi directorul economic si administrativ al familiei ) si, ca un client model, am venit cu configuratia dorita si am lansat comanda in februarie. Cand am auzit 13-14 saptamani, termen de livrare, am crezut ca o sa si uit ca trebuie sa imi vina masina.
Tin sa ii multumesc in mod special lui Bamse pentru ca mi-a "curmat" suferinta la nici o ora dupa ce am plecat de la porsche, cand m-a anuntat ca la fabrica exista deja o masina pe linia de fabricatie cu optiunile pe care le vroiam eu, drept urmare termenul devenind de 5-6 saptamani. si asa a si fost.
Ca un ultim amanunt: am condus un leon 1p acum 3 ani si jumatate de la aviatorilor la romana iar motorul tsi nu l-am testat pe niciun model, asa ca am facut o alegere "in orb". Iar aici vreau sa multumesc acestei comunitati pentru ca m-a convins sa fac aceasta alegere doar prin ceea ce au scris pe topicurile lor.
Eh... si dupa ce m-a tras de urechi cineva ca nu mi-am prezentat masina, sper sa nu va fi plictisit prea tare.