Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
Avatar utilizator
Mihay
Subiect Autor
Mesaje: 207
Membru din: 02 Iul 2008, 22:53

Dunlop Rally Artist

07 Apr 2011, 13:54

* Esti fan al raliurilor din Romania ?
* Idolii tai se numara printre pilotii din Campionatul National de Raliuri Dunlop ?
* Motorsportnews.ro si DUNLOP te sustine!

De-a lungul sezonului 2011 al Campionatului National de Raliuri Dunlop te provocam sa ne trimiti cea mai buna fotografie pe care o vei realiza la fiecare etapa la care iti vei sustine favoritii de pe marginea probelor speciale. Daca publicul si juriul se vor indragosti de ea, noi te premiem!

Concursul “Dunlop Rally Artist” se va desfasura pe parcursul a 9 etape, cate una pentru fiecare etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011. Poti fi fericitul posesor al unui Pachet Dunlop Rally Guest la etapa imediat urmatoare a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, daca fotografia ta va impresiona! Pachetul este format din cazare, masa pe durata etapei de raliu aferenta, plus eventuale alte facilitati.


La finalul sezonului vom organiza si un “Rally Show Photo”, in urma caruia atat publicul, cat si juriul isi vor desemna fotografia preferata din castigatoarele etapelor. Pentru acestea mai punem inca 2 premii in joc si anume:

- “Cea mai buna fotografie” , fotografie desemnata in urma votului juriului, va primi un curs de pilotaj sportiv organizat de catre Scoala de Pilotaj Stefan Vasile

- “People’s Choice” , fotografia cea mai votata de vizitatori, va fi recompensata cu un set compet de anvelope Dunlop de strada ultra-performante (modelul si dimensiunea anvelopelor vor fi furnizate in functie de solicitarea castigatorului).

Restul detaliilor si regulamentul il puteti gasi la noi pe site, aici : http://www.motorsportnews.ro/crr/dunlop ... tist-2011/

Succes
 
Avatar utilizator
Mihay
Subiect Autor
Mesaje: 207
Membru din: 02 Iul 2008, 22:53

Re: Dunlop Rally Artist

06 Mai 2011, 12:25

Pentru cei din zona Muresului etapa a doua a Dunlop Rally Artist poate deveni atractiva :wink:

http://www.motorsportnews.ro/crr/dunlop ... rgu-mures/

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori