Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
Avatar utilizator
Mihay
Subiect Autor
Mesaje: 207
Membru din: 02 Iul 2008, 22:53

Hatters Motorsport si Motorsportnews.ro va provoaca din nou

03 Noi 2010, 10:27

Campion National Absolut in acest sezon al Campionatului National de Viteza in Coasta, Lucien Hora ne-a oferit un spectacol de zile mari la toate etapele desfasurate, prin alinierea la start a unui performant monopost LOLA F3000 in aplauzele la scena deschisa ale spectatorilor.

Incoronat la fiecare etapa “King Of the Hill”, Lucien a doborat record dupa record, uneori chiar si de doua ori asa cum s-a intamplat la Muscel Racing Contest pe frumosul traseu de pe Mateias.

Concursul pe care vi-l propunem astazi se adreseaza tuturor si tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la cele doua intrebari:

1. Cate victorii consecutive in Clasamentul Open a obtinut Lucien Hora in Campionatul National de Viteza in Coasta 2010 ?


2. Cate etape de Viteza in Coasta a organizat in acest an Hatters Motorsport?


Premiile constau in 3 postere cu Lucien Hora alaturi de monopostul LOLA F 3000 cu autograful campionului in original si 3 sepci inscriptionate Hatters Motorsport .

Concursul se va desfasura in perioada 01 – 07 noiembrie 2010 iar castigatorii vor fi anuntati luni 8 noiembrie 2010 . Raspunsurile le puteti trimite pe adresa noastra de e-mail office@motorsportnews.ro , iar castigatorii vor fi trasi la sorti cu ajutorul softului disponibil pe random.org .

http://www.motorsportnews.ro/cnvc/hatte ... a-concurs/

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori