Iti recomand sa vinzi tot kitul je design daca ai cui ( bari eleroane praguri tot tacamu ) si sa te orientezi spre unul cupra..este altceva...+ niste jante 17 cupra si o cumpar eu daca tie nu-ti va placea

Andrei scrie:Atunci te asteptam! Sau pot sa vorbesc la singural? hehe
bgd_b92 scrie::)))) tare asta cu scosu))
Iti recomand sa vinzi tot kitul je design daca ai cui ( bari eleroane praguri tot tacamu ) si sa te orientezi spre unul cupra..este altceva...+ niste jante 17 cupra si o cumpar eu daca tie nu-ti va placeacat a costat masina ?
burlibad scrie:Bine ai venit , si sa o stapanesti sanatoasa !
ktuzza scrie:Andrei scrie:Atunci te asteptam! Sau pot sa vorbesc la singural? hehe
De ce zici asta? Nu e bine venit oricine conduce un seat? Sau exista un numar maxim de elemente tunnig pentru a putea veni la intalniri?
Andrei scrie:ktuzza scrie:Andrei scrie:Atunci te asteptam! Sau pot sa vorbesc la singural? hehe
De ce zici asta? Nu e bine venit oricine conduce un seat? Sau exista un numar maxim de elemente tunnig pentru a putea veni la intalniri?
Absolut oricine e bine venit! Cat despre numarul maxim de elemente...depinde unde gandim cu elementele..hehe
bgd_b92 scrie:Super tare...la banii astia..cred ca 1200e face tuningul..ce planuri ai cu ea? O pastrezi asa sau..?
bgd_b92 scrie:Spor la treabasper sa arata ca o cupra