Am facut-o si p'asta ..we're going to ibizaaa !
Pe scurt:
1.8 Turbo 150cp cod motor BJX
2004 -non facelift, 270k km, are istoric de la primul km de cand a fost luata din germania pana anul asta cand a fost adusa in RO, ca sa fiu sigur am sunat la service-urile ce apar pe carte ca sa-mi confirme (munca de detectiv)
Cruise control, climatronic, incalzire pt fese, spalatoare faruri desi nu are xenon (ciudata configuratia), 4 roti volan si schimbator )
Estetic masina se prezinta, indraznesc sa spun, 99% impecabila, fara rugina, fara lovituri etc, acuma nu e ca noua ca are 20 de ani dar arata foarte bine.
Ca si probleme, nu merge geamul din dreapta si nici oglinzile nu se regleaza (daca stiti ce sa verific, va multumesc anticipat)
N-am apucat sa merg cu ea, nu are numere, azi am facut actele si am adus-o in Tm din Arad, sambata sper sa iasa numerele rosii.
Ca si planuri, momentan sa ii fac o revizie generala (distributie completa, ulei, schimbat antigel, frane, lichid de frana etc) si abia dupa ce ii fac RAR-ul, evacuare, upgrade la intercooler, cold air intake, o suspensie reglabila si un soft, cam 200-220cp vreau sa scot.
Poze nu prea am dar dupa ce iasa numerele rosii o spal si ii fac mai multe
..