Pagina 1 din 1

Test Drive Leon CUPRA, Arona, Leon X-PERIENCE

Scris: 21 Mai 2018, 13:27
de Moldotrans Auto
Salutare!

Ne-a luat cam mult de la crearea sectiunii dedicate Moldotrans Auto sa venim cu ceva interesant dar, in final, important e ca avem vesti bune. Cel putin pentru noi sunt bune, speram ca la fel sunt si pentru voi. In perioada 23 mai - 03 iunie, vom avea la showroom cateva SEAT-uri pentru test drive. Nu orice SEAT-uri. Leon ST CUPRA 4Drive, Leon CUPRA 5D, Arona XCELLENCE 1.0 TSI 115 CP si Leon XPERIENCE 2.0 TDI 184 CP 4Drive.

Ne-ar interesa sa stim daca v-ar placea sa va dati intalnire cu ele si mai ales cand. Mai exact, cum ati prefera: sa va adunati cu totii intr-o zi la showroom si sa le testati sau sa vina fiecare cand are timp/chef (cate unul, cate doi, cate trei, cum va grupati voi)?

Exceptand zilele de duminica, noi am putea oricand, doar ca in unele zile anumite masini lipsesc, deoarece vor ajunge si la presa/bloggeri/clienti. Ce stim deocamdata sigur e ca de pe 25 dupa-amiaza si pana luni dimineata, Leon ST CUPRA 4Drive nu va fi la showroom si probabil 23-25 si 29-31 nu va fi Arona.

Asadar, haideti sa incercam sa ajungem la o solutie buna atat pentru noi, cat si pentru voi. Asteptam propuneri.

Merci!
Adi Nechifor

Re: Test Drive Leon CUPRA, Arona, Leon X-PERIENCE

Scris: 27 Mai 2018, 23:49
de maadlord
Salut.
Sunt interesat de acest test-drive, eu voi fi in Iasi de vineri pana duminica(01-03 iunie) Astept un raspuns, eventual o metoda de a lua legatura mai usoara unde sa putem discuta detalii.
Multumesc !

Re: Test Drive Leon CUPRA, Arona, Leon X-PERIENCE

Scris: 28 Mai 2018, 10:08
de KickPush
Salut,

M-am inscris pe forum special pentru raspunsul asta :)

Sunt si eu interesat de test-drive, in special cu Leon-ul Cupra 5D. Sunt din Iasi si disponibil oricand, orice variante se alege - I'm in!

Re: Test Drive Leon CUPRA, Arona, Leon X-PERIENCE

Scris: 28 Mai 2018, 18:29
de DeMarco
Facem tot posibilul să ajungem la Iași și să mergem direct la Showroom
Mulțumim de inițiativă

Re: Test Drive Leon CUPRA, Arona, Leon X-PERIENCE

Scris: 29 Mai 2018, 18:11
de Moldotrans Auto
Salut.

Deoarece nu e multa lume si timpul ramas este scurt, cel mai bine ar fi sa vina fiecare cand poate. Totusi, pentru ca v-ati hotarat mai greu, solutia cea mai simpla acum este sa vorbiti maine cu colegul meu Ionut Lazar, director de vanzari (ionut.lazar@moldotrans.ro sau 0232 221 565), pentru a va programa.

Intre timp, daca am vazut ca nu este interes atat de mare aici, ne-am reorientat si sunt destul de aglomerate masinile, mai ales cele doua Leon CUPRA. Eu il voi anunta ca il veti contacta. Sa mentionati ca sunteti membri ClubSEAT.eu.

Merci!
Adi