22 Ian 2017, 21:29
Tsi de 1.2 este un motor FOARTE pretentios la benzina si nu numai, merge foarte prost si cand este umiditate mare, sau ceata, sau efectiv cand nu ii prieste lui ceva din aer... LA mers identic uneori zboara si consuma putin, alteori e lesinat si deabea se taraste, si consuma enorm... eu am varianta de 85 cai, cel mai bine a mers aproape mereu cu omv 100 dar cateodata mergea bine si cu omv 95, in general am probat / testat tot, eu zic omv 100, si c-am atat. Si cu petrom de 98 era ok, mai ok decat cu orice 95, cu ce nu merge bine e rompetrol, e foarte galagios, cu lukoil de 98 e loterie, cu mol, si cu 98 tot slab merge, acum sunt in teste din nou, am zis ca pun cate un plin de omv 100/ petrom 98, si lukoil 98, dar de la alte benzinarii , nu de la cele de la care alimentam pana acum. La consumuri pot spune ca in exterior la mers normal consumul a fost mereu intre 5 si 5.5, la mers alert a fost 6. In oras nu pot spune multe, ptr ca eu fac un fel de naveta scurta, si plec din garaj, vara am undeva o medie de 7, iar iarna o medie de ~8.
Seat toledo nh 1.2 Tsi