Pagina 1 din 1

Greiere care canta in spatele volanului?

Scris: 14 Mar 2017, 18:38
de Fan_toma
Salutare!
A mai intalnit cineva acest foarte enervant greiere, care isi face simtita prezenta undeva in spatele volanului (nu stiu exact unde). "Canta" doar intre 1800-2200 rpm. Am tras/impins/jupuit/jumulit de tot ce inseamna plastic din zona respectiva dar se incapataneaza sa traiasca. Incerc sa atasez si un filmulet. Masina in cauza este un 2.0tdi 184 daca are vreo relevanta.
Multumesc.
Orice sfat este binevenit inainte de a intra intr-o depresie :yh :hi

Re: Greiere care canta in spatele volanului?

Scris: 14 Mar 2017, 19:56
de DjurdjaK
Incearca sa apesi cu degetul pe plasticul din fata ceasurilor. Eu am avut ceva asemanator si am pus un burete unde se imbina plasticul transparent si cel negru, in partea superioara a ceasurilor

Re: Greiere care canta in spatele volanului?

Scris: 03 Apr 2017, 21:12
de Fan_toma
Salutare din nou!
Nu am scapat de greiere, motiv pentru care am hotarat sa fac programare la PBN, la AVIA, dar, fiecaruia dintre ei cand am explicat problema, dadeau din colt in colt si am simtit cu dealer-ul parca nu vroia sa se lege la cap cu astfel de probleme. "Stiti ca va trebui sa dam bordul jos. O sa stea masina la noi cam 1 sapt sa identificam", "Cred ca avem loc doar abia peste vreo 2 saptamani" etc. Doar sa ma faca sa renunt. Ceea ce au si reusit.
Ajutati-ma va rog cu o recomandare a unor baieti priceputi care contra cost sa ma ajute sa dau ceasurile cumva jos, sa punem niste buretel pe ici pe colo. (sper ca asta sa fie solutia.) De reprezentante mi s-a reconfirmat parerea pe care am capatat-o acum vreo 8 ani.

Multumesc

Re: Greiere care canta in spatele volanului?

Scris: 26 Mai 2017, 03:55
de Andrei FR
Sigur ca te fac... ar umbla si goi pe monociclu in fata ta doar sa scape sa faca ceva in garantie...si da este si la mine zgomotul... nu imi mai bat capul cu ea ca asta imi e ultima treaba de rezolvat la.masina

Re: Greiere care canta in spatele volanului?

Scris: 03 Dec 2017, 01:42
de Tomm@
Fan-toma ai gasit rezolvarea acestei probleme?

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Re: Greiere care canta in spatele volanului?

Scris: 20 Ian 2018, 19:17
de migu93
Mentionez ca am si eu acelasi "greier" enervant in bord, la turatii mici (2.0 184cp).
Cum a zis si colegul mai sus, este din cauza geamului de plastic de la ceasuri (nu este prins bine si rezoneaza). Fiind frig, nu mi-a ars sa lucrez la masina..dar cum se incalzeste, trebuie sa gasesc o rezolvare (ori lipesc un burete, ori ii pun o pana sa il fixeze)