Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Cosmin
Admin

Re: Leon Cupra 300 ST 4Drive Performance Pack

27 Mar 2025, 16:32

Pfuu, doar complicatii ai avut.. Sper sa rezolvi intr-un final, vad ca stai bine cu rabdarea.. :)
Imagine

MKM Autotechnik - Service auto multibrand Click pt. Detalii si imagini

DIY Info Leon 1P / Altea 5P Click pt. Detalii si imagini

Dragos WKS
Subiect Autor

27 Mar 2025, 16:37

pai i-am scos cardanu sa ma plimb cu ea intre timp ca nu mai pot. sunt 3 luni.

.VZL.

28 Mar 2025, 23:55

Trist si scump....fwd power.
Seat Leon Cupra 5F SC 280hp stage3 fara usi,fara scoica,fara trapa.

Dragos WKS
Subiect Autor

22 Mai 2025, 11:10

In urma cu 6k km am avut misfire, din cauza jegului din injectoarele MPI. Ieri am verificat din nou injectoarele pentru ca mi se parea mie ca la idle incepe sa sughite, la fel ca atunci, inainte sa dea misfire-uri. Iar am gasit jeg in ele. Dupa doar 6000 km.

reperul cu galben si reperul 6
Imagine

Cauza : furtunul de combustibil care intra dinspre rezervor in pompa de inalte. L-am taiat (reperul 6) ca sa ne uitam la el si surpriza, se lua cauciucul de pe pereti si ajungea in injectoare. Acum problema e ca m-am uitat doar la alea mpi. la alea directe nu m-am uitat, si au 26k km de cand au fost puse. Urmeaza dat jos pompa inalte, admisie, injectoare DI si vazut ce e acolo, curatat... Ca nu e de joaca cu alea directe. Baietii au zis ca n-au mai vazut asa ceva pe motoarele astea si ca e posibil sa fi bagat fostul proprietar ceva .. etanol .. dar nu cred. masina era complet stock. Mai citisem eu undeva despre problema asta de pe peretii furtunului, dar nu mai gasesc site-ul.

Deci pentru cei cu ea888.3 va recomand sa verificati injectoarele mpi, e treaba de 30m, va trebuie 2 oring-uri si un clips pt fiecare injector.
CJXC -
4x 06A 906 149 B - oring de jos
4x WHT 005 422 B - oring de sus
4x 06L 906 037 - clips
mai ales daca aveti un mic rough idle. De precizat ca daca ai catalizatorul pe masina probabil sa nu simti nimic. La mine e aproape teava goala si se aude usor.

Dragos WKS
Subiect Autor

30 Iun 2025, 15:42

Log 111k

Masina este din nou pe picioare de 2-3 saptamani. Cardan nou 7200 lei, cutie transfer AF ca noua. Am ramas cu AL-ul daca vrea cineva :))

-schimb ulei cutie
-schimb ulei cutie transfer
-schimb ulei haldex
-schimb ulei grup spate
-schimb placute spate
-schimb furtunuri alimentare combustibil de mai sus
-curatat HPFP de gunoaie
-curatat rampa DI
-schimb garnitura capac distributie
-verificare strangere magneti - 1 nu era strans la cuplu.
-geometrie
-ITP

Geometria a iesit perfect de data asta, deci nu era din amortizoare, era din punte cumva, s-a mirat si baiatul de la geometrie ca stia masina, eram client fidel de geometrie.

Momentan am pus cardanul fara sa il modific cu acel center support bearing, pentru perioada de testare.

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10