Salutare,
Dupa ce am tinut o perioada lunga de timp 1M-ul ARL pe care l-am vandut dupa ce depasisem marca de 300CP, am zis sa revin la un Leon, putin mai actual.
Mai jos o mica descriere a 5F-ului meu.
- An: 2014
- Motorizare 2.0 TDI 150CP 6MT
- Alb perlat LS9R
- 4 door
- ±247k km (actual)
Ca si dotari:
- Faruri LED
- Lane assist
- Traffic sign recognition (TSR)
- Senzori parcare fata + spate
- Incalzire scaune
- MFD Color (3D) cu needle sweep
- Ambientale (uni-color)
In rest cred ca sunt cele standard de pe modelul 5F.
Am cumparat masina la inceputul lui Martie, la ±230k direct de la proprietar in Germania. Pretul a fost negociat avand ceva probleme la momentul achizitiei: - senzor presiune DPF topit (distributie proaspat facuta, mecanic neindemanatic), - pompa auxiliara de apa dadea eroare (cablaj), - senzor G28 (turatie motor) dadea eroare.
Cu toate problemele, am luat-o la bani foarte OK si am rezolvat totul local la o treimie din costul pe care l-as fi avut de suportat in Germania. Momentan stam cu 59.4g/80g in DPF, cu toate sistemele antipoluare active si nu am de gand sa le anulez.
Masina merge incet spre 250k KM fara nici o problema, dar nici la aceasta nu m-am oprit din a o modifica.
Modificari -
Sistem audio schimbat complet:
Boxe față: EDGE Pro EDBXPRO8N-E9 20cm 2x120w rms
Boxe spate: Soundmax SX-MX6PRO 16.5cm 2x130w rms
Subwoofer: DB Machete ML12A cu knob montat in buzunarul stang din bord pentru look OEM.
Insonorizare 2 straturi vibro + fino STP/COMFORTMAT - fata + spate.
Totul montat OEM, fără modificări aduse caroseriei sau sistemului multimedia.
xxx
Mecanic:
- Montat arcuri Eibach Sport Line - drop 45mm fata / 38mm spate
xxx
Aspect (negru lucios) - toate modificările au fost făcute la WRAPPING HOUSE SRL Piatra Neamț
Prelungire bară față (lip) RX Design dedicat Leon 5F
Prelungire praguri
Capace oglinzi dedicate Leon 5F
Eleron FR design dedicat Leon 5F
Înfoliere plafon negru lucios
Înfoliere bară față “Cupra wide mouth” negru lucios
Înfoliere bară spate FR design negru lucios
Chrome delete - steme Seat + grila înfoliate negru lucios cu buza argintie pentru a pastra un look simetric cu jantele pe care le voi pastra argintii
Debadge LEON/TDI
Geamuri spate + lunetă transparentă 5% - HP CHARCOAL 05
Urmeaza sa primesc diffuser bara spate (model razor de pe Magnatuning)
Jante: Autec Veron 9.6kg Bucata R18 8.5j / ET25 powder coated (argintiu sidefat) - nu mi-am batut capul momentan sa schimb capacele cu unele de Seat, dar vor urma.
x
Asa arata masina la momentul achizitiei:
xx
Asa arata masina la momentul actual:
xxxxxx
Vor mai urma ceva modificari in ceea ce tine de aspect de indata ce voi primi si monta diffuser-ul. Va trebui sa fac tips-urile aparente.
Planuiesc sa fac retrofit la ambinetale RGB in interior si sa refac volanul (pielea este intacta, dar doresc sa-l retapisez). Totodata, stau geana pe un interior de FR (semi-piele) si piese interioare de cupra (plafon, parasolar, manere, lumini plafon - negre) -> Daca are cineva asa ceva de vanzare, astept un mesaj!
Voi mai reveni cu poze pe parcurs. Daca aveti intrebari, va raspund cu drag.