Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
Mudure Mihai
Subiect Autor
Mesaje: 1
Membru din: 06 Dec 2018, 19:40

Probleme pornire (2.0TDI)

06 Dec 2018, 20:00

Salutare. Pe scurt: Detin un seat Toledo 2.0 tdi BKD cumparat acum 3 luni. Mi s-a spus ca a fost schimbat demaroru, si din cand in cand (cam o data pe luna) nu vrea sa porneasca, invarte la cheie greu (foarte lent, ca si cand ar fi bateria pe duca) indiferent daca e la rece sau la cald (alternatoru incarca ca am verificat). Am crezut initial ca e de la baterie, am masurat-o, nu era descarcata, am pornit-o cu ajutorul cablurilor (prima data cand mi s-a intamplat si a pornit).
Apoi a doua oara, am chemat un prieten care a incercat sa conecteze cablu de masa la caroserie (nu stiu ca nu ma pricep), am schimbat bateria cu alta, si tot nu pornea, invartea la fe greu, si iar am pornit-o cu ajutorul cablurilor. Intre timp am zis sa verific totusi electromotoru daca e in stare buna de functionare, l-am dus la un service, l-au desfacut si au spus ca nu e de la el, ci de la cabluri sau altceva..
Apoi a treia oara pe seara, dupa drumuri cu masina prin oras, parcasem undeva, am stat 5 min si m-am intors, iar nu mai vroia sa plece. Am lasat-o pana dimineata hotarat sa vin cu platforma si sa o duc la un service. Cand m-am urcat am incercat sa o pornesc, am incercat de 3 ori invartea la fel de greu si lent. Nu stiu apoi ce-mi veni, dar m-am gandit sa pun contactu de 3-4 ori fara sa pornesc si... a pornit la sfert de cheie..

E primu post, un fel de "cry for help" sper ca ma intelegeti. Am un prieten mecanic, baga mana in foc ca e de la demaror (insa demaroru intr-adevar e nou, remanufacturat... in ucraina.. da.. stiu)
Sper ca am fost inteles. Multumesc anticipat!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori