Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

Florin Grigore
Subiect Autor

Fără căldură

23 Noi 2024, 10:52

Salutare tuturor . Dețin un leon 1.9 asv , iar cu venirea frigului am constatat că nu am căldură la turații joase sau relantiu .
Treabă asta a apărut după schimbarea distribuției . Sa montat chit distribuție contitech + pompa de apa hepu , exact ce a avut mașina și înainte .
Ca urmare am demontat din nou pompa de apa , inumarand aripioarele, este exact că la cea veche de a fost pe mașina , caloriferul a fost schimbat în vara că s-au fisurat cel original. Instalația a fost spălată la schimbul caloriferului , iar la schimbarea distribuției antigelul a fost curat .
După demontarea pompei , am schimbat antigelul in toată instalația din nou și a băgat cald în seara respectivă. A doua zi nu a mai vrut .
Orice sfat este bine venit
Mulțumesc

dany19940
Moderator

Re: Fără căldură

25 Noi 2024, 17:35

Si termostatul si carcasa lui au fost verificate?
Toledo 1M/AUS/1,6/16V /115CP midnight blue metallic
Arosa 6H/AUB/1,4/16V/107CP rosu

"I didn't mod my car to be faster/better than other cars, I modded my car so its faster/better than it was before the mod"
"When events test men, angels then appear" - Cand timpurile ii pun la incercare pe oameni, atunci apar ingerii...

Florin Grigore
Subiect Autor

26 Noi 2024, 16:46

Le-am schimbat ieri , pentru liniștea sufletească. Tot la fel face . M-am gândit doar că ar avea vreo bulă de aer undeva pe circuit și nu o da afara

dany19940
Moderator

26 Noi 2024, 23:10

Acul la indicatorul de temperatura unde sta in mers?
Toledo 1M/AUS/1,6/16V /115CP midnight blue metallic
Arosa 6H/AUB/1,4/16V/107CP rosu

"I didn't mod my car to be faster/better than other cars, I modded my car so its faster/better than it was before the mod"
"When events test men, angels then appear" - Cand timpurile ii pun la incercare pe oameni, atunci apar ingerii...

Florin Grigore
Subiect Autor

27 Noi 2024, 10:49

Acul sta la 90 și în mers și pe loc . Am pus și tester sa verific motorașele de la clima , sa nu fie vreunul pervers . Și pe partea asta ok , singura eroare care am găsit-o , e senzorul de temperatura de exterior, care a luat-o pe arătură și arată niste valori dubioase. In garaj la service erau 30 de grade și el arăta 2 grade . L-am comandat și pe acela . Chestia ciudata că aseară când am ajuns acasă băga căldură și la relantiu. Asta e marea dilemă , odată baga , odată nu baga .