Salut baieti. Vreau sa incep prin a va spune ca nu ma pricep foarte bine la masini. Anul trecut mi-am cumparat si eu un Leon. E cu motor de 1.9 tdi de 110 cai. Informativ, avea 194 000 km. Am dat 3500 euro pe el inmatriculat. Va pun cateva poze ca sa il vedeti si voi. Proprietarul a spus ca masina a fost revopsita total deoarece se exfolia vopseaua de pe plafon. Alt aspect este faptul ca masina e in tara din 2001 adica chiar de noua. Initial nu prea m-a atras masina insa aveam nevoie de un mijloc de deplasare. Ma gandeam sa o vand insa cu noua taxa de prima vanzare nu prea am cui. ) Asa ca m-am decis acum sa il modific putin sa fie mai pe placul meu cu un buget restrans totusi. As avea nevoie de parerile voastre despre ce am scris mai sus dar si despre cum ma gandeam eu sa o schimb putin.
Si anume : 1. cu toate ca nu mai e legal as vrea sa ii pun folii si pe geamurile din fata.
2. as vrea sa ii pun niste jante pe 16/17 dar sa fie neaparat negre. am pe cineva care a zis ca imi da la schimb cu ale mele(cele originale) plus diferenta din partea mea.
3. ma gandeam sa ii schimb bara fata fiindca in partea dreapta sub proiector are acea taietura, o bucata de plastic taiat,asa am luat-o si nu stiu din ce cauza e asa insa nu imi place cum arata, dar ca sa economisesc ceva banuti am zis ca poate e mai bine sa tai si cealalta bucata de plastic ramasa cat si pe cea intreaga din partea stanga astfel incat sa fie uniform si sa nu mai deranjeze la ochi stricand aspectul.)
4. ma intereseaza o toba sport, nu prea stiu diferenta intre toba sport si evacuare sport dar am vazut ca toba sport se refera doar la ultima parte a intregii evacuari, ca e mai ieftina si ca e de ajuns ca sa scoata acel sunet mai "sportiv".
Astea ar fi cateva modificari referitoare la aspectul exterior. Astept raspunsurile voastre cu idei, pareri si sugestii, doar nu ma injurati pt faptul ca am scris ca un incepator.. Si deasemenea daca aveti sugestii in ceea ce priveste modificari ale interiorului cum ar fi luminile de bord sa fie albe, sau cadranul acela ce inconjoara cdplayerul si clima, vopsit sau schimbat, cum am vazut pe forum la alte masini ca erau tot albe, sunt doar ochi si urechi.
Va multumesc.