Pagina 1 din 1

resetare alarma Seat Exeo

Scris: 12 Mai 2015, 21:59
de raduku_s
Salutare tuturor,

Sunt nou in acest club, dar sincer am patit ceva la Seat exeo si nu stiu cum sa rezolv situatia.

Pentru a intelege cat mai corect situatia voi explica fiecare pas. Astazi am oprit pentru cateva minute masina cu geamurile din fata deschise.La intoarcere pornise alarma si cheia pentru dezactivare nu functiona.Am deschis-o cu cheia,m-am urcat in ea, am pus contactul, alarma piuia intr-una.Dupa ce o pornesc , piuie cateva minute, cu avariile pornite(pe care nu le pot oprii) apoi isi revine in mers.

Cand ajung in parcare si scot cheia din contact, se armeaza si cand deschid usa porneste iarasi.O inchid manual, mai piuie 15 sec si se opreste.
Precizez ca am schimbat bateria de la cheie, am incercat si cu cheia de rezerva, am incercat si toate modalitatile de pe internet pentru resetare alarma.Nimic nu functioneaza, si se intampla exact la fel.

ma puteti ajuta cu un raspuns? a mai intampinat cineva asemenea problema?

Multumesc anticipat.

Re: resetare alarma Seat Exeo

Scris: 12 Mai 2015, 22:42
de Vlad.
Masina ta e in esenta un A4 B7.
Daca discutam despre alarma originala a masinii, la B7 se manifesta problema asta destul de des.
In prima faza, opreste senzorii volumetrici de pe butonul de pe stalpul soferului.
Apoi, cu VCDS, seteaza senzitivitatea senzorilor la un nivel mai mic.

Incearca asta si revino.

Re: resetare alarma Seat Exeo

Scris: 13 Mai 2015, 14:08
de raduku_s
Multumesc pentru raspunsul rapid dar din pacate nu am un astfel de buton.Am cautat peste tot.

Din ce m-am mai in teresat, dar nu stiu nimic concret, este ca trebuie sa vina cineva si sa-mi reseteze alarma si sa coreleze din nou cheia cu alarma.

Chiar nu am nici o idee ce as putea sa-i fac.Voi mai intreba si daca nu reusesc , cred ca Seat reprezentanta scrie pe mine.Dar parca nu as da atatia bani. Sa-mi apese ei un buton?! se pare un pic exagerat.

As putea lasa chiar un anunt.Cine stie sa reseteze alarma Seat Exeo si corelare cheie alarma si este din Bucuresti, poate lasa un topic.Mersi

Re: resetare alarma Seat Exeo

Scris: 19 Mar 2017, 21:07
de gosspy
butonul de la senzorii volumetrici se afla in portiera soferului in buzunar in partea din spate. am patit si eu la fel ca tine si am constatat ca atunci cand schimbi bateria la cheie trebuie sa bagi cheia in contact pornesti motorul si o lasi cateva minute sa isi ia ea toate comenzile apoi cheia devine functionala.