Pagina 1 din 1

Seat-Locul ! la turisme

Scris: 27 Dec 2008, 04:04
de LETHAL
Seat a iesit pe primul loc la turisme depasind BMW M3 si la categoria constructori...pareri?

Re: SEAT-Locul ! la turisme

Scris: 27 Dec 2008, 10:40
de BALTAZAR2003
Unde a iesit pe primul loc?, da mai multe detalii. :D

Re: SEAT-Locul ! la turisme

Scris: 27 Dec 2008, 13:40
de LETHAL
Yvan Muller a fost desemnat castigator al Campionatului Mondial de Turisme la Macau, la volanul unui SEAT Leon TDI WTCC. Pilotul francez a obtinut de-a lungul acestui sezon trei victorii si a fost prezent de cinci ori pe podium. Totodata, el este primul pilot francez care obtine un titlu mondial al FIA (Federatia Internationala de Automobilism)dupa 1993.
Seat a incheiat acest sezon in cel mai bun mod posibil, obtinand prin Yvan Muller cel de-al doilea titlu mondial din 2008, dupa cel cucerit la Constructori, in timp ce coechipierul sau, italianul Gabriele Tarquini, s-a clasat la finalul sezonului pe locul al doilea in clasamentul general al pilotilor.
Pe circuitul de la Macau a avut loc ultima confruntare din acest an. In prima cursa, Muller a incheiat al treilea, iar Jordi Gené si Gabriele Tarquini pe locurile sase, respectiv sapte.
Cea de-a doua cursa a fost presarata cu numeroase incidente, Jordi Gené fiind nevoit sa abandoneze, ulterior fiind nevoit sa se retraga si Gabriele Tarquini. Yvan Muller a incheiat cursa pe pozitia a doua, in timp ce suedezul Rickard Rydell s-a clasat pe locul al patrulea, dupa ce a reusit o spectaculoasa cursa de recuperare pornind din coada grilei de start.

Re: SEAT-Locul ! la turisme

Scris: 27 Dec 2008, 18:44
de The teacher
Man daca citeai cu atentie , mai exista un topic dedicat acestui lucru , care s-aa intamplat cam demult...........

Re: SEAT-Locul ! la turisme

Scris: 27 Dec 2008, 22:18
de ace117
Se inchide...sa fii mai atent in viitor, ok? :wink: