Club SEAT Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcii SEAT

 
Avatar utilizator
Cosmin
Admin
Subiect Autor
Mesaje: 6962
Membru din: 14 Feb 2008, 17:11
Localitate: Sibiu
Contact:

Recomandari generale referitoare la activitatea pe forum

27 Aug 2015, 22:17

As vrea sa va atrag atentia aupra unor minime recomandari privind utilizarea forumului, recomandari menite sa reduca din volumul de munca al echipei tehnice.

- Limba romana in forma scrisa e OBLIGATORIE, textul trebuie sa fie clar, concis, cu un minim de semne de punctuatie si ortografie si fara greseli gramaticale majore. Se admit si subiecte in alte limbi (engleza / germana / franceza) deschise de catre membrii clubului de alta nationalitate decat cea romana si care nu vorbesc romana. Se va face precizare in titul topicului despre acest aspect.

- Scrisul cu CAPS LOCK nu este permis. Vei da impresia ca zbieri, iar noi nu suntem surzi. Nici orbi nu suntem, asa ca e indicat sa folosesti dimensiunea normala a fontului. In situatii speciale (cand se subliniaza o idée, sau e vorba despre ceva important) e ok sa se foloseasca si alte dimensiuni ale fontului decat cele normale.

- Titlul unui subiect nou deschis trebuie sa reflecte continutul acestuia. Nu sunt permise titluri gen "Ajutor", "Problema", "Salut" etc. Inainte de a deschide un subiect nou, folositi functia "Search". E posibil ca aspectele sa fie deja discutate.

- Nu folositi limbaj de messenger, prescurtari si abrevieri altele decat cele uzual folosite. Oricat ar fi de fun si de cool, aici suntem pe un forum unde discutam (in mare parte) de masini. Iar ca o rugaminte personala, nu mai folositi expresiile "Pareri?", "Astept pareri", "Astept raspuns" si orice alte combinatii similare. Sper ca e evident de ce.

- Semnaturile sunt amprentele unice ale fiecarui participant si fiecare e liber sa isi aleaga semnatura. Totusi, semnaturile care contin un numar mare de randuri sau imagini de dimensiuni mari sau care contin link-uri sau anunturi comerciale vor fi sterse de catre echipa tehnica fara nici un fel de preaviz si fara nici o explicatie.

- Tasta “quote” se foloseste doar cand se citeaza un mesaj mai vechi, nu si cand se raspunde mesajului anterior.Cand totusi folositi tasta "quote", incercati sa o faceti citand numai propozitia sau fraza la care dati raspuns sau la care faceti referire in post.

- Imaginile ar fi bine sa incercati sa le aranjati si pe orizontala, nu doar pe verticala. Vor fi mai usor de urmarit si incadrat in pagina.

- Completarea locatiei la profil e obligatorie.

- Luati in considerare ca sunteti singurii responsabili cu privire la continutul incarcat pe forum, atat continut text, cat si vizual (imagini sau videoclipuri). De asemenea, avand in vedere ca majoritatea sectiunilor pot fi accesate fara a fi logat pe site, tot ce incarcati pe forum e considerat continut PUBLIC, putand fi preluat de oricine fara acordul vostru si fara precizarea sursei.
Daca vreti sa ascundeti anumite elemente ale fotografiilor (cum ar fi numere de inmatriculare), faceti lucrul acesta INAINTE de a incarca imaginile pe forum.

Echipa tehnica NU va rezolva solicitari cu privire la confidentialitatea imaginilor (a numerelor de inmatriculare sau a persoanelor) nici a datelor de contact publicate pe forum ( numere de telefon, adrese de mail etc. din anunturile publicate). Ștergerea completă din baza de date sau ascunderea unor topicuri publice deschise de către utilizatori rămâne la latitudinea echipei tehnice, care nu poate fi obligată in nici un fel sa proceseze astfel de solicitări.


:hi
Imagine

MKM Autotechnik - Service auto multibrand Click pt. Detalii si imagini

DIY Info Leon 1P / Altea 5P Click pt. Detalii si imagini

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori